Verslag opleiding koeltechniek voor niet koeltechniekers

Maar liefst 18 deelnemers mochten we verwelkomen tijdens de opleiding “Koeltechniek voor niet koeltechniekers” die we in het najaar van 2023 organiseerden. Om alle geïnteresseerden de kans te geven hieraan deel te nemen, organiseren we deze opleiding opnieuw dit najaar! 

Deze opleiding is gericht op medewerkers die (on)rechtstreeks met koeltechniek in contact komen maar weinig of geen kennis hebben van de koeltechnische processen. Denk maar aan medewerkers van de afdeling marketing, administratie, boekhouding, magazijn, … 

Op basis van de feedback die we ontvingen van de deelnemers van eerdere sessies, werd deze opleiding aangepast en werd er meer aandacht besteed aan wetgeving en administratieve verplichtingen. 

De deelnemers van afgelopen sessies waren werkzaam in tal van verschillende afdelingen van een HVAC-R bedrijf. Zij werden gedurende 2 dagen ondergedompeld in de wereld van HVAC-R. Tijdens de opleiding werden koffie, water en broodjes voorzien. Gemiddeld gaf men de opleiding een score van tevreden tot zeer tevreden.

 

Geplande opleidingen in 2024 

De opleiding start zeer eenvoudig. Bekwame lesgevers brengen de informatie op een duidelijke en begrijpelijke manier zodat iedereen, ook deelnemers zonder voorkennis, hier zonder probleem aan kunnen deelnemen. 

Tijdens de opleiding komen volgende aspecten aan bod: 

  • Koeltechnische processen 
  • Relevante wetgeving 
  • De verschillende componenten van een installatie 
  • Het verband tussen drukken en temperaturen 
  • … 

 

Wil jij je job uitvoeren met meer kennis van zaken, hou dan zeker onze nieuwsbrieven in de gaten waarin de data zullen bekend gemaakt worden. We voorzien deze opleiding in het najaar van 2024.

Wil je de opleiding sneller volgen? Dan is de franstalige opleiding misschien iets voor jou. Deze gaat door op 05/04/2024 en 12/04/2024 in Namen. De inschrijvingen voor deze opleiding werden reeds geopend. Hier vind je alle info (link) 

 

Heeft u verder vragen of opmerkingen, dan kan u ons steeds contacteren via 02/ 215 18 34 of info@frixis.be. 

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!