Laatste nieuws

In de kijker – unieke samenwerking tussen onderwijs en koeltechnisch bedrijf

In de kijker – unieke samenwerking tussen onderwijs en koeltechnisch bedrijf

Geplaatst op 06-05-2021

De beroepen technicus koeltechnieken en technicus klimatisatie staan jaar na jaar, zowel kwalitatief als kwantitatief, in de lijst met knelpuntberoepen. 2 spelers uit de koelsector, tevens ook 2 leden van Frixis, slaan de handen in elkaar om hier verandering in te brengen. Frixis juicht dergelijke initiatieven toe en plaatst deze graag in de kijker. 

EHBO – veiligheid in de koeltechniek

EHBO – veiligheid in de koeltechniek

Geplaatst op 29-04-2021

Naar aanleiding van de Internationale dag voor veiligheid & gezondheid op het werk (28/04), plaatsen we een aantal veiligheidsdocumenten in de kijker. Als u volgende (preventieve) maatregelen in acht neemt, blijft de werkvloer voor u én uw werknemers een veilige omgeving. 

In memoriam – Rik Van Leemput

In memoriam – Rik Van Leemput

Geplaatst op 22-04-2021

Rik Van Leemput, erevoorzitter van Frixis, is op 81-jarige leeftijd overleden. “Een fijne man met een hart voor installateurs en warme, rechtvaardige leiderschapskwaliteiten”, zo wordt hij herinnerd door vele van onze leden. 

Vragen aan Frixis 2 - April

Vragen aan Frixis 2 - April

Geplaatst op 16-04-2021

Dagelijks ontvangt Frixis heel wat koeltechnische en aanverwante vragen. Omdat we ervan overtuigd zijn dat deze vragen én antwoorden voor al onze leden interessant kunnen zijn, brengen we op regelmatige basis “Vragen aan Frixis”. In deze editie hebben we het over de koeltechnische certificering, het medisch onderzoek en de omschakeling van een éénmanszaak naar een vennootschap. 

Meer artikels
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!