Structuur

De Algemene Vergadering

De Algemene vergadering is de hoogste instantie van Frixis. De leden, van de Algemene Vergadering komen minstens 1 x per jaar samen. Deze vergadering beslist onder andere over:

Het Directiecomité

Het leden van het directiecomité worden verkozen door de Raad van Beheer. Het directiecomité komt maandelijks samen om advies te geven over onder andere:

Wie zijn de leden van het directiecomité: klik hier

De Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur zorgt voor de dagelijkse werking. De leden van de Raad van Bestuur worden verkozen door de leden van de Algemene Vergadering. Er wordt hierbij toegezien op een goede verdeling van mandaten, vanuit alle afdelingen en regio’s binnen de ledendoelgroep. De Raad van Bestuur komt maandelijks samen om te beslissen over:

Wie zijn de leden van de Raad van Bestuur: klik hier

De afdelingen

Frixis verenigt alle stakeholders binnen de sector van koeling en luchtbehandeling (HVACR)

Structureel en statutair bestaat de organisatie uit volgende afdelingen:

 

Het nationaal secretariaat

De medewerkers van het nationaal secretariaat verzekeren dagelijks de dienstverlening aan de leden van Frixis.

Het secretariaat zorgt tevens voor:

De stuurgroepen en sectorale werkgroepen  

De stuurgroep B1-distributeurs komt 3-maandelijks samen om op een ethisch verantwoorde manier de noden en sectorale dossiers te bespreken. De leden van de stuurgroep geven sturing aan het secretariaat binnen hun domein.

De stuurgroep B2 / WPAC (Airconditioning - Warmtepompen) komt 3-maandelijks samen om op een ethisch verantwoorde manier de noden en sectorale dossiers te bespreken. De leden van de stuurgroep geven sturing aan het secretariaat binnen hun domein.

Volgens de noden binnen de sector, worden werkgroepen samengesteld. De deelnemers aan deze werkgroepen zijn samengesteld uit leden van Frixis. Iedereen die lid is van Frixis kan deelnemen, om binnen zijn expertise de nodige input te geven.

 


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!