Chillventa 2022

De tweejaarlijkse beurs voor de koel-en airconditioningindustrie, Chillventa, is er opnieuw! Na 4 jaar kijken we uit naar een interessante editie met heel wat actuele onderwerpen. 

Chillventa 2022 gaat door van 11 tot en met 13 oktober (telkens van 9 tot 18u) en vindt plaats in de “NürnbergMesse”.
Adres: Messezentrum 1, 90471 Nürnberg, Duitsland. 

Hoewel het programma nog niet bekend is, wordt het een belangrijke editie waarin heel wat relevante topics aan bod komen en trends voor de toekomst worden toegelicht. De voornaamste onderwerpen zijn: Duurzaamheid, Energieprestaties van koelsystemen, Circulaire economie, Interne luchtkwaliteit, Indirecte koeling en IT beveiliging. Van zodra het programma bekend is, kan u dit hier terugvinden.


Tickets en transport 

De ticketverkoop is reeds gestart via https://www.chillventa.de/en/visit  

Tradefairs organiseert naar jaarlijkse gewoonte transport en legt voor Chillventa een chartervlucht in op 12/10/2022. Voor ééndaagse bezoekers is dit zeker aan te raden aangezien je in één dag zorgeloos naar en van de beurs wordt gevlogen. In de prijs van de vlucht zit een gratis toegangsticket voor één dag inbegrepen. Alle info kan u via deze website terugvinden.


Vragen 

Voor vragen omtrent de beurs kan u zich wenden tot Chillventa.

Voor vragen omtrent de chartervlucht naar de beurs, kan u zich wenden tot Tradefairs.

Frixis zal uiteraard ook van de partij zijn, als bezoeker van de beurs, en brengt zoals steeds verslag uit zodat u, indien u niet aanwezig kan zijn, niets hoeft te missen. 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!