Frixis @ Cool & Comfort Conferences 2021: verslag van een interessante 2-daagse

Na een aantal omwegen omwille van corona, zoals een nieuwe datum en locatie, was het op 27 en 28 oktober eindelijk zover. Als partner van Cool & Comfort en de bijhorende Conferences kon FRIXIS niet ontbreken op dit boeiende evenement. 

 
Lezingen 

Op de eerste dag van dit evenement bracht FRIXIS maar liefst 2 lezingen.  

Jurgen Buckinx, voorzitter van FRIXIS, bracht een uiteenzetting over natuurlijke, brandbare koudemiddelen en hoe men hier het best mee omgaat. Aangezien we er de komende jaren meer en meer mee geconfronteerd zullen worden, is dit een belangrijk onderwerp. Dit was eveneens te merken aan het aantal mensen dat de lezing bijwoonde. Hier kan u de powerpoint presentatie van de lezing downloaden. 

Daarna was het de beurt aan Erik Van Laer, directeur van FRIXIS. Het secretariaat van FRIXIS ontvangt heel wat vragen die ook voor andere koeltechniekers van belang kunnen zijn. Erik brengt een overzicht van de interessantste vragen en bijhorende antwoorden. FRIXIS deelt deze informatie ook regelmatig via de rubriek “Vragen aan FRIXIS”. Het is dus zeker interessant om geabonneerd te zijn op de FRIXIS nieuwsbrieven. Hier kan u de powerpoint presentatie van de lezing downloaden. 

 
Wedstrijd 

Bovenop de lezingen was FRIXIS ook aanwezig met een infostand. Daar kon u als bezoeker informatie krijgen over FRIXIS, de ledenvoordelen, de verschillende stuurgroepen, … Verder kon men eveneens deelnemen aan een wedstrijd waarbij 2 kaarten voor het FRIXIS jaarfeest te winnen waren. De winnaar van de wedstrijd is Dany Verhertbrugge. Met zijn inzending “4,95 kg”, was hij het dichtste bij het correcte antwoord op de vraag “Hoeveel weegt deze mand met FRIXIS logboeken?”. De 2de en 3de plaats is voor Bart Daems en Jef Martens. Zij winnen een cadeaupakket van FRIXIS. De winnaars kunnen hun prijs bekomen via het FRIXIS secretariaat (info@frixis.be).  

 
2022 

Na deze geslaagde Nederlandstalige editie hopen wij u talrijk te ontmoeten op de Franstalige editie van 2022. Meer informatie volgt later. 
 

Heeft u verdere vragen, aarzel niet om contact op te nemen. Dit kan via de gekende Frixis-kanalen: 02 215 18 34 of info@frixis.be. 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!