Happy World Refrigeration Day

Maandag 26 juni 2023 is het World Refrigeration Day. WRD is een internationale campagne om de sector koeling, klimatisatie en warmtepompen onder de aandacht te brengen. Het thema dit jaar is “Next Generation Cooling: The Future is in our hands”. Om deze dag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, organiseerden we een panelgesprek met vragen en standpunten die aansluiten bij dit thema. 

Met dit internationale initiatief wil men de aandacht vestigen op het belang van de koel-, klimaatregelings- en warmtepompsector. Het thema “Next Generation Cooling: The Future is in our hands” vraagt in het bijzonder aandacht voor de technologie, de industrie en de mensen van morgen. 26 juni is de dag dat de voordelen van koeling onder de aandacht worden gebracht en aanzet tot de ontwikkeling en toepassing van innovatieve en duurzame koelingsoplossingen door het publiek, regeringen, de industrie en vakmensen, met als uiteindelijke doel het welzijn van toekomstige generaties. 

 

Panelgesprek 

Om deze belangrijke dag niet zomaar voorbij te laten gaan organiseerde Frixis een panelgesprek met specialisten uit de verschillende hoeken van de sector. Tijdens het gesprek kwamen heel wat interessante items aan bod, onder meer onderwijs, wetgeving, trends en opportuniteiten. 

We willen u dit gesprek dan ook niet onthouden. Bekijk hier de volledige opname en deel dit met uw collega’s! 

 Bedankt! 

Zoals elk jaar willen we jou opnieuw bedanken om deel uit te maken van onze wonderbaarlijke sector. Jouw dagelijkse inzet maakt het verschil en is van levensbelang. De technologie rond koeling en klimatisatie speelt een belangrijke rol in het moderne leven en onze maatschappij. 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!