Nieuw in ons aanbod – Gepersonaliseerde Frixis stickers

Koeltechniek is een vakmanschap. Vaak staat men pas stil bij het belang van koeltechniek, wanneer een installatie niet meer naar behoren werkt. In dat geval moet men kunnen rekenen op ervaren techniekers die beschikken over de correcte, wettelijke certificaten om veilig aan de slag te kunnen gaan. Tot grote frustratie van heel wat koeltechniekers én klanten, zijn er nog steeds “cowboys” aan het werk die op deze manier de markt kapot maken, deloyale concurrentie voeren, het imago van de sector besmeuren en, met hun geknoei, het milieu bevuilen.  
 

Actie tegen wanpraktijken 

Om hieraan het hoofd te bieden, stelt Frixis, uw vakvereniging, de Frixis – stickers voor. Via deze gepersonaliseerde sticker, kan u als koeltechnisch bedrijf aangeven dat de installatie, waarop u de sticker kleeft, volledig reglementair en conform de norm werd geplaatst en wordt onderhouden door een gecertificeerde, ervaren partij. 

Het is de bedoeling dat de stickers jaarlijks worden vervangen, tijdens het uitvoeren van het onderhoud, waarbij de datum van het laatste onderhoud wordt genoteerd. Zo draagt u bij aan de bescherming van het imago van de sector, toont u dat de installatie in orde is en brengt u een positieve beweging op gang met het doel wanpraktijken aan banden te leggen. 

 

Enkel voor leden 

Deze stickers kunnen enkel worden aangekocht door Frixis – leden, uiteraard aan een aantrekkelijk ledentarief. Indien u voor het eerst deze stickers aankoopt, gelieve het logo van uw bedrijf door te sturen naar het Frixis-secretariaat. De sticker wordt namelijk gepersonaliseerd met uw logo en Frixis-lidnummer.  

De sticker is vervaardigd uit een duurzame vinyl, voorzien van UV-bestendige inkt. De datum van het laatste onderhoud kan u invullen met een watervaste (alcohol) stift. 

 

Gereglementeerde bedrijven 

De Frixis – sticker maakt het diensten makkelijk om de gereglementeerde bedrijven, die Frixis – leden zijn, te herkennen. Op deze manier verliezen zij namelijk minder kostbare tijd waardoor men meer controles kan uitvoeren en overtredingen, door knoeiers, kan aanpakken. 

De Frixis – sticker is verkrijgbaar vanaf 85 euro voor 100 stuks en kan aangekocht worden via de webshop. We hopen dat dit initiatief ook door u, als installateur, positief wordt onthaald zodat we hiermee echt een verandering op gang kunnen brengen.  

Heeft u verdere vragen, aarzel niet om contact op te nemen. Dit kan via de gekende Frixis - kanalen: 02 215 18 34 of info@frixis.be.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!