Nieuwe voorzitter voor Frixis

Jurgen Buckinx stond gedurende 10 jaar, als voorzitter, aan het roer van Frixis. Tijdens de Algemene Vergadering van 2022 heeft hij zijn ambt overgedragen aan Herwig Coppens

Herwig Coppens werk als technisch adviseur voor Sabcobel, zijn familiebedrijf waarvan hij vele jaren aan het hoofd stond. Herwig Coppens zal de fakkel van Jurgen overnemen en met veel goesting op hetzelfde elan zal verder gaan. Herwig is als installateur in hart en nieren, de juiste man op de juiste plaats is. 

Jurgen Buckinx heeft gedurende vele jaren zijn functie als voorzitter ten volle uitgeoefend. Hij stond, als anker van Frixis, de leden en de organisatie bij doorheen veranderingen, hoogdagen en moeilijke tijden. Frixis kon steeds op hem rekenen en hij is er steeds in geslaagd om samen met de Raad van Bestuur uitdagingen, die en cours de route opduikten, het hoofd te bieden. 

Jurgen zal als Voorzitter, en als mens, ongetwijfeld gemist worden. Uiteraard zal hij als lid van de Raad van Bestuur ook in de toekomst nauw verbonden blijven.

We danken Jurgen voor zijn inzet en betrokkenheid de afgelopen jaren en heten Herwig van harte welkom.

Aan het einde van de maand kan u Herwig Coppens beter leren kennen via het interview dat we van hem afnamen voor Onze Mensen. We nodigen u dan ook van harte uit om dit artikel te lezen dat vanaf donderdag 24 november beschikbaar zal zijn op de Frixis website. 

Heeft u verdere vragen, aarzel niet om contact op te nemen. Dit kan via de gekende Frixis-kanalen: 02 215 18 34 of info@frixis.be

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!