Proficiat, vandaag is het jouw dag! Plaats je onze sector mee in de kijker?

World refrigeration day, dé dag van de koeltechniekers en de koeltechnische sector. Een heel belangrijke dag want koeltechniek staat nog steeds op de lijst met knelpuntberoepen. Het tekort aan koeltechniekers was nog nooit zo groot, hoewel de sector blijft groeien. Als vereniging voor koude- en luchtbehandeling in België zetten we daarom onze levensnoodzakelijke sector in de schijnwerpers. 

 

Spread the word & WIN 

Het Innovetproject, met filmpjes rond 10 kerncompetenties in de koeltechniek, loopt op zijn einde. Het eerste filmpje rond de promotie van onze sector mochten we intussen ontvangen. Dit toont duidelijk wat koeltechniek precies is en wil mensen warm maken voor onze sector. Vandaag, 24 juni, delen we dit op onze social media met de bedoeling om dit aan zoveel mogelijk mensen te laten zien. Help us spread the word & WIN een leuke prijs! 

Je favoriete sector onder de aandacht brengen en kans maken op een leuke prijs, daar zeg je toch geen nee tegen.
Hoe neem je deel: 

  • Volg “Frixis” op Facebook of LinkedIn 
  • Like & deel onze post ter gelegenheid van World Refrigeration Day vóór 08/07/2022
  • Vergeet ons niet te taggen in jouw bericht 
  • We selecteren 3 winnaars die een leuk cadeaupakket winnen. 

De winnaars worden op 8/7/2022 via Facebook en LinkedIn bekendgemaakt. 

 

World Refrigeration Day 2023 

Bij Frixis streven we ernaar om onze sector en de verschillende koeltechnische toepassingen in de kijker te plaatsen. We dromen alvast over de mogelijkheden voor 2023 en kennen daarin graag jouw mening. 

>> Gelieve deze vragenlijst in te vullen


Bedankt! 

Koeltechnische toepassingen zijn aanwezig in alle verschillende sectoren van onze maatschappij. Zonder koeltechniek, én de mensen werkzaam in de sector, valt onze moderne samenleving stil! Bedankt voor je dagelijkse inzet en enthousiasme. Bedankt om onze maatschappij draaiende te houden.  

We mochten het afgelopen jaar opnieuw wat meer buiten komen en konden eindelijk leden/koeltechniekers ontmoeten. Deze ontmoetingen zijn voor ons ZO waardevol omdat we in eerste lijn horen wat er leeft. We wensen jullie dan ook een fijne feestdag en kijken er naar uit jullie te ontmoeten tijdens het jaarfeest of één van de seminaries. 

Aarzel niet om contact op te nemen in geval van vragen. Dit kan via 02 215 18 34 of info@frixis.be

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!