Verslag Cool & Comfort Happening 2023

De Cool & Comfort Happening van 28 september ging deze editie door in Sint-Niklaas. Het werd een inspirerende dag met heel wat standhouders, bezoekers en meer dan 10 interessante sprekers. Frixis was eveneens van de partij met een beursstand en een uiteenzetting omtrent lekdetectie en lekdichtheid.  

 

Lekdetectie en lekdichtheid 

Lekdetectie en lekdichtheid zijn 2 belangrijke topics waar ook in de Europese en regionale wetgeving heel wat belang aan wordt gehecht. Tijdens een uiteenzetting van 45 minuten bracht Diederik Vanneste van Frixis duidelijkheid omtrent de verplichtingen en praktische aandachtspunten.  

Zo werd stilgestaan bij het belang van preventie, zaken die kunnen wijzen op een lek, wetgeving en verantwoordelijkheid. Ook over de nieuwe Europese verordening en REACH bracht Diederik de hoofdzaken in beeld. Verder werden enkel nuttige feiten besproken omtrent het werken met natuurlijke koudemiddelen. De sessie werd afgesloten met een vragenronde. 

Kon u niet aanwezig zijn of wil u nog een aantal zaken doornemen, download dan zeker HIER de presentatie. 

 

Toekomstige evenementen 

Zoals steeds zit Frixis niet stil en heeft de organisatie ook in 2023 nog enkele evenement op de agenda staan. Ze ontmoeten we u graag tijdens ons jaarfeest op 16 november, de opleiding “Koeltechniek voor niet-koeltechniekers" die doorgaat op 28 november en 5 december of tijdens de koeldag van Energik waar Diederik Vanneste spreekt over 2 relevante topics. Als Frixis-lid kan u deze activiteiten bijwonen aan een gunstig tarief. 

 

Heeft u verdere vragen, aarzel niet om contact op te nemen. Dit kan via de gekende Frixis-kanalen: 02 215 18 34 of info@frixis.be

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!