AREA – nieuwe website & jaarverslag 2022






International Network for Women in Cooling (INWIC) 

INWIC is een internationaal netwerk dat de rol van vrouwen in de koel-, airconditioning- en warmtepompsector (RACHP) wil promoten, wil bijdragen aan het verbeteren van de professionele loopbaan van vrouwen die werken of studeren in de koeling, best practices wil promoten en toekomstige generaties vrouwen wil inspireren om zich bij de sector aan te sluiten. 

Het internationale netwerk voor vrouwen in de koeling lanceert een website: https://www.inwic.org. Deze website zal dienen als knooppunt en netwerkplatform voor vrouwen die actief zijn in de HVAC-sector. Het netwerk roept leden en partners op om activiteiten en initiatieven die hierbij aansluiten te delen zodat deze op de INWIC website kunnen geplaatst worden. 

 

 

AREA – jaarverslag 2022 

Frixis is als sectororganisatie lid van AREA, de Europese organisatie voor koude-, luchtbehandelings- en warmtepomptechnieken en neemt actief deel aan de verschillende (werkgroep)vergaderingen. 

Naar jaarlijkse gewoonte presenteert AREA zijn jaarverslag. In het verslag van 2022 is er onder andere aandacht voor de wijzigingen binnen de organisatie en de verwezenlijkingen van de 4 werkgroepen binnen AREA. Daarnaast worden de evenementen van het afgelopen jaar onder de aandacht gebracht alsook de belangrijkste projecten en publicaties.  

Hier kan u het volledige verslag (EN) downloaden en nalezen: https://area-eur.be/sites/default/files/2023-05/AREA_Annual%20report_2022.pdf  

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!