Frixis op bezoek in jouw bedrijf

Frixis is telt op vandaag meer dan 700 leden. Het grootste aandeel hiervan zijn installatiebedrijven van koelinstallaties of HVAC-toepassingen. Met sommige van haar leden heeft Frixis (bijna) nooit contact. Als alles immers goed loopt, er geen vragen zijn, geen opleidingen of seminaries worden gevolgd, … dan is er vaak geen reden om contact op te nemen.  

Toch vindt Frixis het belangrijk om vinger aan de pols te houden. Om nog beter te kunnen voldoen aan de verwachtigen van de leden, is het bezoeken van installatiebedrijven één van de doelstellingen voor het jaar 2023. Zo wil Frixis aan den lijve ondervinden wat er leeft in de sector en waar leden nood aan hebben

 

Wat houdt dit in? 

Het gaat over een kennismakingsgesprek bij jou in je bedrijf. Tijdens dit gesprek komt Erik Van Laer, directeur van Frixis, jou bezoeken en wordt er voldoende tijd voorzien zodat jij jouw vragen, opmerkingen en verzuchtingen kan delen. Een gesprek kan 30 minuten tot maximum een uur duren. De keuze is helemaal aan jou. Ook leden met beperkte tijd kunnen dus zeker bezocht worden.  

Zaken die besproken worden, worden vertrouwelijk behandeld. Indien er prangende vragen of aandachtspunten zijn, worden deze gedeeld met het bestuur (al dan niet anoniem) zodat dit kan worden omgezet in een actieplan.  

 

Hoe schrijf je in? 

De bezoeken worden zo veel mogelijk gebundeld volgens regio. Daarom vragen we om voor 31 maart volgende vragenlijst in te vullen (link).

Daarna zal met jou contact worden opgenomen om een afspraak in te plannen. 

 

Uw feedback is waardevol voor onze vereniging en voor onze sector! Aarzel dus niet om zich in te schrijven voor een bezoek. Zorg jij voor de koffie, dan zorgen wij voor de koekjes. 

Heeft u verdere vragen, neem dan zeker contact op. Dit kan via info@frixis.be of 02 215 18 34. 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!