Verslag Cool & Comfort Happening 2022

Hoewel men de Cool & Comfort happening dit jaar slechts één dag kon bezoeken, was deze beurs daarom niet minder interessant. In tegendeel, met infosessies van 10 tot 17u30 simultaan in 3 zalen en doorlopende openingsuren tot 20u was er weer heel wat te beleven en te ontdekken. Frixis was eveneens van de partij met een beursstand en een uiteenzetting. 

 

Uiteenzetting 

Eerst nam Jacques Marchal het woord. Frixis werd uitgebreid voorgesteld en er werd een oproep gelanceerd naar geïnteresseerde installateurs om lid te worden van een Franstalige werkgroep voor installateurs. Daarnaast werden de evenementen die Frixis dit jaar nog voorzien heeft, aangekondigd en werden de deelnemers uitgenodigd om de Frixis stand te bezoeken en deel te nemen aan de wedstrijd. 

Daarna was het de beurt aan Liesbet Vandenberghe van de firma Thercon. Zij was de plaatsvervanger voor Hans Dolfeyn, die wegens ziekte niet aanwezig kon zijn. In haar presentatie bracht ze een heldere uiteenzetting over warmtepompen. Hun nut en toepassing zal in de toekomst nog meer dan vandaag aan belang toenemen. We onthouden dat een warmtepomp zowel in een nieuwbouw als in een renovatie zijn plaats kan hebben. Bij een renovatie is het echter belangrijk dat men kijkt naar de kenmerken van de woning en dat men op alle vlak optimaliseert (energiebron, isolatie, zonnepanelen, …). 

Kon u niet aanwezig zijn of wil u nog een aantal zaken doornemen, download dan zeker HIER de presentatie. 

 

Wedstrijd 

Naar goede gewoonte voorziet Frixis een wedstrijd waar bezoekers van de beurs aan kunnen deelnemen. Deze keer moest men het gewicht van een snoeppot raden. We kunnen met veel plezier aankondigen dat Eric Leclercq de winnaar van onze wedstrijd is. Met zijn antwoord “3500 g” kwam hij het dichtst in de buurt van het feitelijke gewicht van de snoeppot. Hij wint 2 gratis tickets voor een Frixis evenement naar keuze. De 2de en 3de plaats zijn voorbehouden aan Johan Van Geeteruyen en Raphaël Salladini. Zij winnen beide een leuk cadeaupakket. De winnaars kunnen hun prijzen bekomen bij het Frixis secretariaat (info@frixis.be).  

 

Volgende editie 

De volgende editie zal in 2023 opnieuw doorgaan in Vlaanderen. U zal hierover in de toekomst meer info over ontvangen. Wil u zo lang niet wachten, bezoek dan zeker één van onze seminaries of ons jaarfeest. Stuk voor stuk interessante avonden met ruimte voor networking. Voor meer informatie kan u de agenda raadplegen. 

 

Heeft u verdere vragen, aarzel niet om contact op te nemen. Dit kan via de gekende Frixis-kanalen: 02 215 18 34 of info@frixis.be. 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!