Uitnodiging installateursvergadering – 16/05/2023

Binnen Frixis zijn er verschillende stuurgroepen met actieve leden die zich inzetten voor de sector. Eén hiervan is de stuurgroep A1 met installateurs als lid. Deze werkgroep vergadert elk kwartaal over uiteenlopende topics die relevant zijn voor de koeltechniek. Tijdens de vergadering van 16 mei wordt het onderwerp “verkoops- en garantievoorwaarden” besproken. 

 
Verkoops – en garantievoorwaarden 

Een belangrijk thema want goede verkoops- en garantievoorwaarden kunnen veel problemen voorkomen. De vergadering over dit topic gaat door op dinsdag 16 mei 2023. We starten om 17u. Tijdens de vergadering komen belangrijke onderdelen van goede verkoops- en garantievoorwaarden aan bod. Daarnaast kunnen de leden van de vergadering hun ervaring en best practises uitwisselen. Het doel van de vergadering is om via overleg en discussie te komen tot een modeltekst die later zal nagelezen worden door een advocaat. Deze tekst zal daarna toegevoegd worden aan de ledenzone op de Frixis website

 
In het kort 

Wat? Installateursvergadering over verkoops- en garantievoorwaarden 
Tijdens de vergadering worden broodjes voorzien.  

Wanneer? 16 mei 2023 vanaf 17u 

Waar? Arco 
Adres: Brandstraat 22, 9160 Lokeren. 

Deze vergadering is enkel toegankelijk voor leden van Frixis. 

 

Bent u graag aanwezig? Schrijf je in via info@frixis.be. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten. 

Heeft u verdere vragen of opmerkingen, contacteer ons! Dat kan via 02 215 18 34 of info@frixis.be. We helpen u graag verder! 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!