Verslag Algemene Vergadering & Jaarfeest 17/11/2022

Elke derde donderdag van november houdt Frixis traditiegetrouw zijn Algemene Vergadering met aansluitend een jaarfeest. In dit artikel brengen we een update over de punten van de Algemene Vergadering en een verslag van het jaarfeest. We willen u bedanken voor uw aanwezigheid en peilen graag naar uw tevredenheid. 

 

Algemene Vergadering 

Zoals steeds werd het evenement afgetrapt met de Algemene Vergadering. De 2/3e meerderheid werd bereikt zodat deze vergadering rechtsgeldig kon aanvatten.  

Eerst nam Jurgen Buckinx voor de laatste keer het woord als Voorzitter. Hij wierp een terugblik op de afgelopen jaren waarin hij als Voorzitter van Frixis optrad en wenste zijn opvolger veel succes met de komende jaren. 

Daarna volgde een stemming omtrent de begroting, de statuten en de ledenbijdrage. De leden van de Algemene Vergadering gingen er unaniem mee akkoord om, ondanks de hoge inflatie, de ledenbijdrage niet te laten stijgen. Tijdens deze vergadering gebeurden eveneens een belangrijke benoeming. Zo werd Herwig Coppens de nieuwe voorzitter van Frixis. We danken Jurgen Buckinx voor zijn tijd en inzet als voorzitter gedurende 10 jaar ! 

 

Jaarfeest 

Na het officiĆ«le gedeelte was het tijd voor het jaarfeest. Volgend op een verwelkoming door Jurgen Buckinx, Voorzitter van Frixis, en Erik Van Laer, directeur van Frixis, stelde Herwig Coppens zich als kersverse Voorzitter voor. Daarna werd Bert Kruismans aangekondigd als spreker. Bert Kruismans bracht een tweetalige uiteenzetting boordevol grappen die door het hele publiek gesmaakt werden. 

Daarna werden de deelnemers uitgenodigd voor een receptie met aansluitend een walking diner. Bij het verlaten van de feestzaal werd men verrast met een leuk gadget als aandenken.  

Het werd een interessante avond boordevol leuke ontmoetingen. Tot ons genoegen mochten we deze editie maar liefst 115 deelnemers ontvangen uit verschillende takken van de HVACR-sector. 


>> Alle foto's

 

Uw mening is belangrijk voor ons! 

Was u aanwezig op het jaarfeest van 2022, dan horen we graag hoe u het ervaarde. Gelieve uw mening te delen via dit formulier (link).  

 Zo kunnen we de editie van 2023 nog beter maken. We hopen uiteraard dat u dan ook opnieuw van de partij zal zijn.  

Heeft u verder vragen of opmerkingen, dan kan u ons steeds contacteren via 02 215 18 34 of info@frixis.be.  

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!